______________________________
Kuka ja mitä? 
Heippa! Olen Anna Järvenpää, valokuvaaja, kevytyrittäjä ja fiilistelijä. Rakastan tallentaa ohikiitäviä hetkiä ja ihmisten kauneutta kameran kanssa. Olen herkkä taiteilijasielu ja pienestä pitäen ollut myös luova sekä visuaalinen. Valokuvaus on jo vuosia ollut rakas harrastukseni johon voin uppoutua täysillä, ja onkin upeaa että nyt voin opiskella alaa ja tehdä sitä myös työkseni! 
Olen päässyt toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani ja opiskelen nyt valokuvausta Jyväskylässä, Gradian Luovalla Kampuksella ja valmistun vuoden 2020 lopussa. Toiselta ammatiltani olen kokki, ja sisustusalaakin on tullut opiskeltua muutama vuosi.
Pääasiassa työskentelen muotokuvauksen parissa, mutta tilaisuuden tullen hyppään mielelläni mukaan muihinkin projekteihin! Kuvaan mukaan myös juhlia ja muita tilaisuuksia, sekä ruoka-, tuote- ja yrityskuvia.
Huom! Tavallisesta poiketen toimin tällä hetkellä pääsääntöisesti Muuramessa, Jyväskylässä sekä muualla Keski-Suomen alueella. Tarvittaessa kuljen myös esim. Teiskoon / Tampereelle / Pirkanmaalle kuvaamaan, mikäli niin toivot!
Minun kanssani kuvatessa saat olla juuri sellainen kuin olet, eikä tarvitse pönöttää (ellet itse halua, sekin on ihan okei!). Tehdään kuvaushetkestä rento ja mukava!
Pidän sekä dokumentaarisesta että taiteellisemmasta otteesta, ja voisinkin sanoa olevani kuvaajana hyvin rauhallinen, mutta monipuolinen jokapaikanhöylä. Nauru ja hyvä fiilis ovat kuvauksissani enemmän sääntö kuin poikkeus! Olen saanut kuvattaviltani paljon positiivista palautetta siitä, että saan heidän olonsa tuntumaan hyvältä kameran edessä jännityksestä huolimatta. Se onkin näin kuvaajan roolissa yksi tärkeimmistä tehtävistäni. Nöyrin ja kiitollisin mielin jatkan uuden opettelua niin valokuvaajana kuin ihmisenäkin. 
Älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli luulet, että voisin olla oikea henkilö ikuistamaan sinulle tärkeitä hetkiä, asioita tai henkilöitä. Mielelläni varaan kuvauksiin hyvin aikaa, jotta saamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen aikaiseksi! Jos heräsi kysymyksiä, laita ihmeessä sähköpostia niin kerron sinulle mieluusti lisää. Voit myös laittaa minulle viestiä sivun lopusta löytyvällä lomakkeella. Toivottavasti nähdään pian kuvausten merkeissä!​​​​​​​

Rakkaudella, Anna
Ota yhteyttä
Lähetä
Kiitos viestistäsi, vastaan sinulle mahdollisimman pian! Terkuin, Anna
Back to Top