______________________________
Lyhyesti:
______________________________
Kuka ja mitä? 
Olen Anna Järvenpää, 27, Teiskolainen valokuvaaja ja kevytyrittäjä. Rakastan tallentaa ohikiitäviä hetkiä ja ihmisten kauneutta kameran kanssa. Olen herkkä taiteilijasielu ja pienestä pitäen ollut myös luova sekä visuaalinen. Valokuvaus on jo vuosia ollut rakas harrastukseni johon voin uppoutua täysillä, ja onkin upeaa että nyt voin opiskella alaa ja tehdä sitä myös työkseni! 
Kuvaan pääasiassa muotokuvia, mutta olen aloitellut myös hääkuvausta ja kuvaan toki muitakin juhlia sekä tilaisuuksia. Mielelläni kuvaan myös lapsi- ja perhekuvia miljöössä, joten jos tahtoisit lapsestasi tai perheestäsi suloiset kuvat muistoksi, niin ota yhteyttä! Tarkoituksena olisi myös laajentaa osaamistani yrityskuvausten ja tuotekuvien puolella, ja teenkin mielelläni yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa.
Muutimme Teiskoon vuonna 2016 ja nämä vuodet maalla, luonnon keskellä asuen ovat olleet ihania ja rauhallisia. Olen kotoisin Sastamalan Vammalasta, mutta puolet juuristani on täällä Teiskossa.
Olen myös päässyt toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani ja opiskelen nyt valokuvausta Jyväskylässä, Gradian Luovalla Kampuksella ja valmistun vuoden 2020 lopussa. Toiselta ammatiltani olen kokki, ja sisustusalaakin on tullut opiskeltua muutama vuosi.
______________________________
______________________________
Missä? 
Ensisijaisesti Teiskossa, mutta myös Tampereella, Orivedellä ja muualla Pirkanmaan alueella. Sovittaessa ajelen mielelläni kuvaamaan myös muualle Suomeen. Jyväskylässä on mahdollisuus koulun studion käyttöön ilman vuokrauskuluja.
Lisää tietoa minusta valokuvaajana
Olen tässä muutaman vuoden aikana ehtinyt kuvata hyvin monenlaisia juttuja ja tartun mielelläni myös uusiin haasteisiin! Tähän mennessä olen kuvannut esimerkiksi muotokuvia, häitä, ristiäisiä, ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä, hautajaisia, ruoka- ja tuotekuvia, kauneushoitolan markkinointikuvia, kokouksia/seminaareja ja vajaan vuoden ajan (2018) luontokuvia Digitrail-hankkeeseen.
Pidän sekä dokumentaarisesta että taiteellisemmasta otteesta, ja voisinkin sanoa olevani kuvaajana hyvin rauhallinen, mutta monipuolinen jokapaikanhöylä. Nauru ja hyvä fiilis on omissa kuvauksissani enemmän sääntö kuin poikkeus! Olen saanut kuvattaviltani paljon positiivista palautetta siitä, että saan heidän olonsa tuntumaan hyvältä kameran edessä jännityksestä huolimatta. Se onkin näin kuvaajan roolissa yksi tärkeimmistä tehtävistäni. Nöyrin ja kiitollisin mielin jatkan uuden opettelua niin valokuvaajana kuin ihmisenäkin. 
Minun kanssani kuvatessa saat olla juuri sellainen kuin olet, eikä tarvitse pönöttää. Tehdään kuvaushetkestä rento ja hauska, juuri sinun näköisesi.
Älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli luulet, että voisin olla oikea henkilö ikuistamaan sinulle tärkeitä hetkiä, asioita tai henkilöitä. Mielelläni varaan kuvauksiin hyvin aikaa, jotta saamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen aikaiseksi! Jos heräsi kysymyksiä, laita ihmeessä sähköpostia niin kerron sinulle mieluusti lisää. Voit myös laittaa minulle viestiä sivun lopusta löytyvällä lomakkeella. Toivottavasti nähdään pian kuvausten merkeissä!

Rakkaudella, Anna

Luethan kuvausehdot huolellisesti ennen kuvauksen varaamista.
Ota yhteyttä:
Lähetä
Kiitos viestistäsi, vastaan sinulle mahdollisimman pian! Terkuin, Anna
Back to Top