Lyhyesti:
Kuka? 
Anna Järvenpää, 27
Missä? 
Tampere / Pirkanmaa
Mitä? 
Innokas valokuvaaja ja kevytyrittäjä samassa paketissa. TFCD- kuvaukset ja monenlaiset valokuvauskeikat onnistuvat. 
Laita sähköpostia osoitteeseen kattenijaljilla@gmail.com, niin kerron sinulle mielelläni lisää!
___________________________________
Olen ehdottomasti taiteilijasielu, ja olenkin pienestä pitäen ollut luova sekä visuaalinen ihminen. Valokuvaus on ottanut ison paikan sydämestäni ja olen siitä mielettömän onnellinen! Minusta tuntuu, että olen vihdoinkin löytänyt 'oman juttuni'. 
Olen pääosin itseoppinut kuvaaja muutamia kursseja lukuunottamatta, ja tartun mielelläni uusiin haasteisiin! Tavoitteenani on vielä jonain päivänä päästä opiskelemaan valokuvausta ammattikorkeakouluun ja perustaa mahdollisesti oma yritys.
Aiemmin olen valokuvannut hyvin monenlaisia asioita ja tilanteita. Esimerkiksi muotokuvia, ristiäisiä, ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä, ruokakuvia, asetelmia, kauneushoitolan markkinointikuvia, rakennekynsiä, kokouksia/seminaareja ja uusimpana valloituksena luontokuvia Digitrail-hankkeeseen. 
Pidän sekä dokumentaarisesta että taiteellisemmasta otteesta, ja voisinkin sanoa olevani kuvaajana hyvin rauhallinen, mutta monipuolinen jokapaikanhöylä!
Kun puhutaan valokuvauksesta, niin miellän itseni seikkailijaksi joka tahtoisi kokeilla vähän kaikkea. Uuden oppiminen kiehtoo ja koukuttaa minua, etenkin tässä asiassa. Valokuvatessa teen myös aina parhaani. Mielelläni varaan kuvauksiin hyvin aikaa, jotta saamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen aikaiseksi!
Joten eiköhän seikkailla yhdessä, vai mitä? Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli luulisit että voisin olla oikea henkilö kameran taakse! Jos heräsi kysymyksiä, laita ihmeessä sähköpostia niin kerron sinulle mieluusti lisää. 
Sähköpostiosoite on: kattenijaljilla@gmail.com​​​​​​​
Rakkaudella, Anna​​​​​​​
Back to Top