___________________________________
Lyhyesti:

Kuka? 
Anna Järvenpää, 27

Valokuvaaja ja kevytyrittäjä, joka rakastaa tallentaa ohikiitäviä hetkiä kameran takana. Kuvaan mm. muotokuvia, häitä ja muita juhlia, mutta myös paljon muuta! Opiskelen tällä hetkellä valokuvausta Jyväskylässä, Gradian Luovalla Kampuksella. Teen tällä hetkellä valokuvaustöitä opiskelijahinnoin, joten nyt onkin hyvä aika varata kuvaus edullisempaan hintaan! Hinnaston löydät täältä!
Voit laittaa minulle viestiä sivun lopusta löytyvällä lomakkeella ja kysyä vaikkapa hinta-arviota kuvauksesta, mikäli et löytänyt hinnastosta sopivaa pakettia. Odotan innolla yhteydenottoasi!

Missä? 
Ensisijaisesti Tampereella / Pirkanmaalla, mutta sovittaessa myös muualla Suomessa. Jyväskylässä on mahdollisuus studion käyttöön ilman vuokrauskuluja.
Olen ehdottomasti taiteilijasielu, ja olenkin pienestä pitäen ollut luova sekä visuaalinen. Valokuvaus on ottanut ison paikan sydämestäni ja olen siitä mielettömän onnellinen! Minusta tuntuu, että olen vihdoinkin löytänyt 'oman juttuni'. Opiskelen tällä hetkellä valokuvausta Jyväskylän Gradiassa, ja olen siitä todella innoissani!
Olen pääosin itseoppinut kuvaaja muutamia lyhyitä kursseja lukuunottamatta. Tästä huolimatta olen ehtinyt kuvata hyvin monenlaisia juttuja ja tartun mielelläni myös uusiin haasteisiin! Olen kuvannut esimerkiksi muotokuvia, häitä, ristiäisiä, ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä, ruokakuvia, asetelmia, kauneushoitolan markkinointikuvia, kokouksia/seminaareja ja vajaan vuoden ajan (2018) luontokuvia Digitrail-hankkeeseen. 

Pidän sekä dokumentaarisesta että taiteellisemmasta otteesta, ja voisinkin sanoa olevani kuvaajana hyvin rauhallinen, mutta monipuolinen jokapaikanhöylä. Minulle on pikkuhiljaa kehittymässä oma tyyli kuvien suhteen, sellainen hieman satumainen ja useimmiten myös tummanpuhuva. Nauru ja hyvä fiilis on omissa kuvauksissani enemmän sääntö kuin poikkeus! Olen saanut kuvattaviltani paljon positiivista palautetta siitä, että saan heidän olonsa tuntumaan hyvältä kameran edessä jännityksestä huolimatta. Se onkin näin kuvaajan roolissa yksi tärkeimmistä tehtävistäni. Nöyrin ja kiitollisin mielin jatkan uuden opettelua niin valokuvaajana kuin ihmisenäkin. 
Älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli luulet, että voisin olla oikea henkilö ikuistamaan sinulle tärkeitä hetkiä, asioita tai henkilöitä. ❤​​​​​​​ Mielelläni varaan kuvauksiin hyvin aikaa, jotta saamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen aikaiseksi! Jos heräsi kysymyksiä, laita ihmeessä sähköpostia niin kerron sinulle mieluusti lisää. Voit myös laittaa minulle viestiä sivun lopusta löytyvällä lomakkeella!

Rakkaudella, Anna​​​​​​
___________________________________
Ota yhteyttä:
Submit
Suuri kiitos viestistäsi! ❤ Palaan asiaan mahdollisimman pian!
Back to Top